Då var det en av 52 fredagar detta år!

Fredag igen! Hjälp veckorna går fort! Vad gör man med tiden?
Dagen övningar har bestått i att var på höskolan och lyssna på när fröken lärarinna orerade om ännu mera marknasföring, konstigt va när kursen vi just nu läser heter marknadsföring.

För övrigt är vädret riktigt nice ute och det ska forsätta så, det gör inte ett smack tycker jag, I LIKE THE SUNSHINE OUTSIDE!

Kvällens övingar kommer att bestå i att kika på hockey tillsammans med Gutta och lägga upp taktik inför morgondagens innebandy turnering. Vårt lag är tydligen titelförsvarare i BK Halnas årliga innebandy cup. Vi borde kunna vinna iår med tror jag, men vet inte så mycket om de andra så att det stör precis! Det är en rikigt kill singelaktivitet vi ska hålla på med. Undrar om tjejer gör typiska tjejsingel aktiviteter de med? Vad skulle det var i så fall? Sitta hemma och fnissa? Vet inte, kankse skulle undersökas.

Annars så börjar vårkänslorna sätte sprätt på skallen och kroppens alla hormoner och en massa konstiga känslor virvlar runt. Det är konstigt det där, men ganska skönt faktiskt. Det är nästan som att gå runt och vara nykär sådär helt utan anledning.
T
revlig start på helgen på er allesammans üte i etern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0