Det blir inte alltid som man tänkt sig....

Planen var att vi skulle grilla ikväll men.....Då kom jag på att jag som festvärd inte ägde nån grill. Panik blev det då! Vad gör vi i stället, vi skulle ju sitta ute och glassa i solen, grilla och ha det riktigt gött ju men så bidde det icke! Det får bli till att sitta ute i solen och njuta av tacopaj i stället!

Vädret ute är riktigt nice, lite blåsigt men kanon soligt så jaqg ska inte gnälla. Det blir nog nice att sitta ute och läppja på någon god dryck i goda vänners lag för att sen glida fram till något uteställe och träffa en massa annat folk!

Ha en trevlig Valborg och ta det varligt så det inte blir några dumheter ni ångrar i efterhand!

Valborg!

Det är Valborg och vädret är guld ute! Det är som upplagt för att sitta ute i solen och njuta i eftermiddag och grilla lite fram mot kvällningen!

Det är inte helt fel att det är kort dag på jobbet heller för den delen! Slutar sisådär nångång mellen ett och två, beror lite på vad jag känner för!

Ikväll blir det som ni säkert förstått en liten tillställning och sen ut och kika vad det är som försigår i nattlivet!

Vad är en dag på billingen?

Att åka på kurs är fruktansvärt jobbigt!     För magen alltså......Var på kurs idag. Började tio enligt dagsagendan men halv tio skulle vi vara där för att äta frukostbuffé stod det i inbjudan. Efter det en timmes ämnesavhandling sen elvakaffe med dopp. Ytterligare lite möte fram till tolv sen lunchbuffé, flera olika sorters mat och soppa och sallader och gud vet allt!
Efter lunch lite mer möte och sen klockan två bensträckare och fruktpaus. Lite mer möte fram tills klockan tre då hela härligheten avslutades med en stor buffé med kakor och bakverk som lite lök på laxen.

Det är hemskt att på 5  timmar klämma i sig så många omgångar mat. Av mötena kommer man inte ihåg så mkt för det bara jäser i magen hela dagen.

Sen att man hamnar efter med jobbet när man är på kurs är ingen som bryr sig om. Fast det är trevligt att träffa kollegor från andra kontor än de man ser dagligen måste jag säga!

Sen blir jag grinig lite kinkig av att det ska vara så bra väder när jag jobbar! Det var sjukt nice idag och i måndags då ag jobbade, i tisdags när jag jobbade hemifrån och hade möjlighet att bättra på brännan, eller nja snarare skapa en bränna. Då var det mulet.

I morgon på valborgsmässoafton när jag slutar lunch nån gång ska det varqa kanonväder! Det har jag bestämmt! Sen ska det vädret hålla i sig hela helgen tycker jag! Taget och bestämmt!

Att vara "ledig" en dag

När man är ledig tycker jag att man ska bara slappa, så säga att jag varit ledig idag är inget bra ord! Jag har bara inte varit på jobbet eller på högskolan.
Det började med att jag anordnade storstädning av min lägenhet och tvättade ett par maskiner med tvätt och fixade med det! Sen tog jag tag i mitt läsande och började att gotta ner mig i mikroekonomins underbara värld! Eller nja...jag läste i den tjocka och otäckt tråkiga boken i allafall. Microekonomi är ett nödvändigt ont som jag måste läsa i programmet men ska INTE läsa mer av än absolut nödvändigt!

Sen var det ju det med att vara ledig från jobbet med....Det gick sådär måste jag säga, jag var inte på jobbet men tog med mig datorn och satte mig ute och fixade med finansanalys ändå! Att man aldrig kan låta jobbet vara, eller gör jag det för att kunna jobba lite vid sidan av som konsult och ta riktigt bra betalt för det sen, kanske vore en bra idé, vad vet ja!

För att känna att jag varit ledig så ringde jag en kompis, Jocke, och bestämmde att han var tvungen att fika med mig! Det hade han som tur var inget emot! Det blev en tur till mumma för att fika och prata av oss lite, vi behöver göra det ibland både han och jag! Det var nice att få en mintlatte, en kärleksmums och en pratstund samt lite ögongodis!

Ikväll är det träning med Weimer, jag slipper minsann inte bara för att jag fått spela a-lag på söndagen och b-lag på måndagen inte.
- Du har så bra kondis så det är inga problem, sen växer du för varje match så vi matchar dig så hårt vi bara kan! Detta för att du ska nå den nivå du har inom dig så snabbt du bara kan
Detta sa a-lagets tränare när jag ville vila på kvällens träning! Det var det samma som träna och knip truten i mina öron! 



Detta är förövrig Weimer som jag är med och lirar lite med och försöker bidra med något till. Men bidrar nog mest med vilja och lite kämpatakter samt en och annan rusch längs med kanten för att trötta ut motsåndarna åt mina lagkamrater!

Vuxna pojkar leker





Det som skiljer pojkar från män är priset på leksaken! Ibland är priset dock lika!

Synd att bilden inte är tagen lite senare när jag lyckades med en liten delikates till tunnel på killen som jagade mig! Det är inte ofta det går hem kan jag lova!

Idag är idag och imorgon är en annan dag!

Dagen har varit fylld av småplock samt lite njutande ute i det fina vädret. Synd bara att det avslutades med ännu en 3-0 torsk i fotboll. Jag fick/ blev tvingad att spela med b-laget mot Jula. En bestaffning för a-laget, vet icke men lite jobbigt var det allt. En vinst hade suttit fint men icke!

I morgon så är jag LEDIG! Eller nåja, inte i skolan eller på jobbet i allafall. Då ska jag passa på att fixa lite hemma, läs städa och tvätta, sen ska jag hoppas att det fina vädret håller i sig så att jag kan sitta ute i solen och njuta, samt att jag måste börja plugga på allvar till tentorna framöver här. Men kan man förena nytta, läsa, med nöje, sola, så ska nog detta kunna gå lite bra.

På torsdag är det valborg! Bara så ni vet:P


Dagens bästa: Att jag får 500 spänn i avdrag på hyran hela sommaren om jag klipper gräset 1 gång i veckan. En ganska schyst deal tycker jag!


Då var ännu en helg förbi!

Började helgen med att spela golftävling. Det började bra med 3 raka och dessutom bra par men sen så rasade det och vi glömmer resten snabbt som attan!

Efter golfen så blev det hem till mor och far i Lyrestad för att njuta i solen hela eftermiddagen och  bjudas på en trevlig kväll tillsammans med bekanta till mor och far å en hel del thaimat!

Söndagen ägnades åt att tvätta bil och titta på medans far jordbrukade i familjens land. Sen var det fotboll och seriepremiär på eftermiddagen och match mot Tidavad. Slutade med däng med 3-0. Det var inte kul alls tycker jag men andra halvlek kan erhålla godkännt betyg men i första var det inte bra. En sak till som inte var helt ok var att jag "bara" orkade springa längs kanten 75 minuter innan jag fick utgå pga kramp och strecha en stund för att sedan komma in igen. Borde orka 90 minuter så ska fundera på anledningen till krampen ich att orken inte fanns.

Helgen skall avslutas på tv soffan med Nip/Tuck på svt! Det är kvalite tv det!

Det är något visst med våren!

På våren blir alla människor gladare tor jag!
På våren blir alla tjejer lite snyggare och alla människor lite flirtigare, det tisslas och tasslas både här och där. De flesta går runt och ser lite nykära ut även om folk inte är det. Det är helt ok att sitta på ett utefik med nån heting och bara vara. Det verkar som om alla söker kärlek lite extra på våren!

Nu kommer frågan: Varför är det så här?

Jag är nog kanske lika dan men her inte en susning om varför!
Men flirta är trevligt och jag är nog ganksa flirtig som person men vad hjälper det.......Måste ju ha någon och flirta med oxå, det är ju bara det somm är kruxet lixom. 

Samtalade med en kopis som är singel han med det var lite kul fakstiskt.
kompis (K): Fan, precis alla vekar upptagna i den här stan, var är alla singelbrudar?
Jag (j): Det finns massor av singlar i den här stan jue!
K: Kanske möjligt men ingen vill ju ha mig verkjar det som!
J: Skärp dig nu!  Du fick ju värsta blicken av bruden på rådhusets uteservering just ju!
K:MMM men det beror nog på att jag dumpade hennes polare för nån helg sen!'
J: Se där då är det ju nån som är intresserad jue!
K: Ja ok så men synd att alla som är äldre än 19 år är feta och alla sokm är yngre är korkade

Säger man så om tjejer så passar man nog bäst som singel!!!!
Vansinnigt korkad åsikt om jag får yttra mig! Men lite kul när han knäppte ur sig det högt så ett tjejgäng på ca 10 tjejer i 20-års åldern glodde och fnyste högt att han måste ju fan vara dum i huvudet!

En totalt crazy onsdag+ lite seg torsdag

Gårdagen var helt crazy!
Först en monster långfika på rådhuset i Skövde innan det blev shoppingrunda(Willys och bolaget) Innan det bar av hem till pontus för att laga tacos. Där var det Zacke, Pontus, Eric och Karro som var med på ett hörn. Det samtaldes och hades det trevligt. Efter lite tacos där bar det av hem till Eric, en förflyttning på dryg 50 meter men iaf för att spela tv spel. När ett par hårda duster utspelats sig där så begav sig killgänget utt i Skövde natten och Karro hem till sängen för att nanna kudden. Natten blev crazy med ett gäng polare som var kanoners och en sj som var nykter för att fosrla hem sig själv och syster mitt inatten.
Min kropp och knopp hatade mig själv när klockan ringde 7 i morse och jag skulle till skolan för att sitta där och lyssan fram till klockan 5 innan det stressades iväg till fotbollsträning.
Dagen lilla skräll bestod i att jag får starta matchen på söndag. Det var oväntat men kul och jäklar att jag ska kämpa tills jag stupar för att erövra pöäng till det blåa hemma laget i seriepremiären av divisoin sex mariestad!
Nu blir det till att vila en stund( läs sova) för att orka med en morgon dag pigg och glad.
Natti Natti


Utmanad!

Blev utmanad av Syrran

1. Hur gammal är du om fem år? 26 år
2. Vem var den sista du träffade? Simon A i bilen hem från träningen
3. Hur lång är du? 187 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Wanted
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Ditt senaste sms och till vem? Till Albin om när vi började plugget
7. Vad är helgens planer? Spela golftävlning, ta det lugnt hemma hos mor och far samt spela seriepremiär i fotboll
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Oftast ringa men ska jag vara gullig mot någon är sms utmärkt
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? I söndags
11. Vilken ögonfärg har du? Blå gröna
12. När vaknade du idag? Kvart i sju
13. Har du någon gång hittat en katt? Det beror på hur man ser på saken men NJa får nog bli svaret
14. Vilken är din favoritplats? ute på landet i lugn och ro i skymning
15. Vilken plats föredrar du minst?  Nån krigszon ute i världen
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Har inte en blekaste vart ödet fört mig då!
17. Vad skrämde dig som barn? Jag var sjukligt rädd för ambulanser
18. Vem fick dig att skratta senast? Pontus Sjögren
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Absolut inte, det ör ju kult
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Iförd kallingar
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på någon? Sökerligen mor eller far som liten men ingen i "vuxen" ålder
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Ja, allt för social ibland
27. Vilken är din favoritglass? Mövenpick lux, svindyr....men god
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Placera smart så de ökar i värde sen sätta sprätt på resor och annat kul!
29. Tycker du om kinamat? Det slinker ner utan bekymmer
30. Tycker du om kaffe? Yes box, i alla former dessutom
31. Vad dricker du till frukost? Juice och oboy, det blir man aldrig förgammal för
32. Sover du på någon särskild sida? Höger, gärna i något som liknar fosterställning
33. Kan du spela poker? Kan och kan, försöker nån gång ibland i alla fall
34. Tycker du om att mysa? Det trodda jag alla gjorde! JA självklart!
35. Är du en beroendemänniska? lite grand skulle jag tro
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, två stycken faktiskt, Henke och Birthe
37. Vill du ha barn? Ja absolut , 2 stycken vore lagom men det får vänta tills den rätte dyker upp
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Tyska samt förstår lite Holländska, franska och spanska. Samt norska och Danska förstås
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja men inte på det sätte på bår, Har åkt med Lennart T från bandybanan i obk land till grillen
40. Föredrar du havet eller en pool? Hav
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, resor och nöjen
42. Äger du dyra smycken? Ja ett par fina släktklenoder
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
En havrekaka på matchgenomgången
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag känner många underbara så det blir svårt, men Erik J ligger bra till
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett 5 cm långt på höger höft
47. Vad har du för ringsignal? Do you love me med amanda jensen
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Möjligtvis hemma hos mor och far
49. Flirtar du mycket? Det går i vågor men det är underbart att flörta
50. Vart togs din profilbild?  Längs med Göta kanal en solig höstdag
51. Kan du byta olja på bilen? Inte en chans, det finns andra som kan och de kan gott få hållas!
52. Har du fått fortkörningsböter?  Ja, tyvärr,
53. Vilken var den senaste bok du läste? Bandygalen, en självbiografi om Per Fosshaug
54. Läser du dagstidningen? Ja, lusadräparn Mariestadstidningen och DI
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej. men två månadsmagasin
56. Dansar du i bilen? Nej, hur skulle det gå till?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3 nu fakstiskt
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Inköpslista till fredagsbesöket på ICA
59. När var du i kyrkan senast? Förra julen då jag var vikarie på lyrestad skola och de hade avslutning, Kyrkan är fint att gå till tycker jag även fast jag inte är troende
60. Vilka utmanar du? Pontus alias Pontmeister, Emelie Jonsson och Lacka


En onsdagskväll!

Ikväll så blir det till att vara kvar i Skövde efter högskolan och fixa till lite tacos med ett par kurskamrater. Sen blir det till att kika lite på nattlivet innan jag skall se till att lillsyr kommer hem till mariestad i ett paket och inte i tusen bitar!
Sen ska jag se till att hon tar sig upp och till skolan i morgon bitte oxå har jag lovat mor. Det kan bli lättare sagt än gjort!

Men jag ska vara nykter och köra inatt så det här kan bli riktigt inressant!
Höres

Att ta emot stipendium

Det är en ganska så schyst syssselsättning börjar jag tycka!
Tänk dig själv! Först får du käka fin trerätters middag bestående av Viltpaj med vilsvin och svamp till förrätt. Biff a lá lindström med pottatispure och grönsaker till huvudrätt samt kaffe och tårta till efterrätt.
Sen skulle det ju hållas ett föredrag om mig somperson och varför jag fick stipendiumet och det var snabbt avklarat.

Sen var det dag för tacktal! Gudske lov att jag inte är rädd för att tala inför folk. Men talet blev uppskattat och följdes av en massa bra och intressanta frågor som jag fick svara på.

Men det bästa av allt är att jag fick 2000 spänn som tack för besväret och visat intresse!
Men pengarna kommer nog snart att gå åt om jag känner mig själv rätt!

I morgon skall jag agera taxi och bädda ner en? berusad ungdom på soffan efter att de firat 50 dagar till studenten men har en körning tillgoda så har inte ens rätt att kolaga på det:P

Sen ska jag ta mig en allvarlig funderare på om jag ska lyssan på vad hjärtat säger och vill eller om jag ska strunta i det som jag brukar. Jag vet inte om jag vågar följa mitt hjärta i detta fallet men vi får se!

Idag så!

Har jag: Varit på jobbet och fixat en massa inför bolagstämman vi ska ha!
Jag har även: Tagit mig i kragen och börjat läsa marketing management av Kotler, kursboken i marknadsföring
Utöver det så har jag: Hunnit med ett löppass på en knapp timme och hunnit skälla på pappa via telefon för att han "glömt" att kolla upp när vi ska åka till Tyskland! Ring och kolla det nu för annars blir jag sne på riktigt på dig karlslok och syrran blir nog heller inte nådig skulle jag tro!

Nu lyssnar jag på: Sveriges radio kanal p3
Ikväll ska jag: Till Moholm och cascha in 2000 spänn i form av ett stipendium och dessutom bli bjuden på trerätters på Moholms Herggård! Fint ska de va!
Nu funderar jag på: Vad jag ska sätta på mig ikväll! Kostym? Kavaj och udda byxor? Jeans? Manliga fåfängan är inte liten och ger ångest!
Funderar på nr2: Vad jag ska säga i mitt tacktal som jag tydligen ska hålla. Kommer inte börja som Zlatan gjorde på idrottgalen ifjol iaf
- ni får inte nog av mig va?



Ideér!

Det finns ideér som är bra, det finns dåliga ideér och det finns ideér som är helt vansinniga. Sen finns det allt däremellen!
Värsta typen av ideér är de som är mycket bra i tanken och totalt vansinniga i verkligheten!
En sådan åkte jag på att arbeta med på jobbet idag! 
En av jobbets normalt sett mycket kloka styrelseledamoter har kommit på idén att vi ska bjuda in alla våra ägare till bolagsstämman personligen via post och skicka med en penna som tack för visat intresse. Så långt en jättebra idé det håller jag med om MEN när vi det är 800 pers som skall bjudas in coh stoppa packa ner inbjudan och pennor i 800 kuvert tar sin lilla tid och är förbaskat tråkigt så i verkligheten är denna idé i min värld milt uttryckt mindra bra, på gränsen till dålig för att vara snäll!
Att packa papper i kuvert är inte min favoritsysselsättning på jobbet precis! Men det är ett jobb iaf och bättre än att gå arbetslös. Tänk på lönen och se glad ut funkar oftast och underr sådana här sysselsättningar är det fritt fram för kontorsskvaller och det kan vara rätt intressant ibland!

Efter jobbet blev det ett intervall löpningspass på 1h och 20 minuter, kanske inte roligaste träningen men nyttig!
Sen blev det en egenlagad kycklinggryta å efter det blev det till att ta sig an dagens diskberg:P Nu blir det nog en film på soffan då tv utbudet en måndag är bedrövligt kasst!

Studenter har all tid i världen?

Nja! Det håller jag inte med om alls faktiskt!

Veckans planering ser ut som följer, tid är ingen överflödsvara i min värld i alla fall
 
Måndag
: Jobb och fyspass med löpning på egenhand
Tisdag: Jobb och åka till moholm för att ta emot ett stipendium samt äta middag, Detta gör att kvällens fotbollsträning inte hinns med
Onsdag: Föreläsningar i skolan och fyspass på kvällen!
Torsdag: Föreläsningar och seminarium i skolan på dagen, fotbollsträning och genomgång på kvällen
Fredag: Skola med föreläsningar
Lördag: Premiärtävling hemma på Töreboda Golfklubb som skall spelas
Söndag: Seriepremiär i fotbollen, om jag blir uttagen vill säga....

Uyöver dessa aktiviteter så vill Rasmus spela golf, helst varje dag om det gick. Sen ska jag hinna plugga på egenhand eller ska hinna, måste hinna!
Sen ska det hinnas med att levas ett normalt liv med socialt umgänge men det känns nog lite kört den här veckan!

Idag så har jag spelat golf med far och Rasmus på förmiddagen. Det gick väl mindre bra för mig och far men bra för rasmus som inte begripit att golf är svårt än! Sen begrep han nog inte hälften av alla psykningar som föregick på dagens rond och tur var nog det för honom för så elaka som dagens psykningar var vetafan om jag har sett maken till nån gång.
Efter det åkte jag hem till mor och far för att titta på när de rev mossa på gräsmattan, men åkte på att hhjälpa tillmed krattningen, hur kul det nu är.
På kvällskvisten så lirades det lite innebandy med elless och bedrevs lite styrketräning med kroppen som vikter. Efter det avnjöts hemgjorda hamburgare.

Nu skall det kikas på världens bästa tv-serie! Nip/Tuck

Ännu en vårdag!

Vädret har varit grymmt soligt och fint idag med! Lite kallt ute i vinden dock. Men hur länge kan det hålla isig till? Nån månad för att bli kasst till sommaren?

Dagens övningar har bestått i att gå upp och fixa till en ordentlig frukost innan det bar iväg till Guntorp för att genrepa inför seriepremiären i fotbollen. Vi hade en mycket god och glad stämning i laget när vi satt inför samlingen på det stora trädäcket och kikade på damlagets "träningsläger". Snacket inför match var oxå bra och uppvärmingen lite svag men ändå helt ok.
Så till själva matchen:
Ska kankse börja med att jag "åkte på" en något ovan postition för mig, ytterback, men det är jag bara glad för då får man anfalla mer än som innerback! Alla vill ju innerst inne vara den stora stjärnan i laget som bara öser in mål och får alla rubriker och är bäst i världen. Den som säger nåt annat ljuger så det skriker om det. Så är det bara!
Då till matchen mot Stenstorp som skall lira i femman och enligt min mening så äger vi matchen och gör en bra insats då vi rullar boll och skapar massa chanser men har svårt att göra mål, vi fyller på med mycket folk framåt och så kan jag fortsätta en bra stund till med saker som var bra men vi fick stryk med 4-2. Då kan inte slutbetyget bli bra helt enkelt! Min egen insats var nog ok, tror jag. Missade lite i markeringen när de gör 1-0. Skulle markera två personer och hamnade mitt emellan dem och det slutade med bollen i nät bakom vår målis. Starkt jobbat PG kändes det som då. För övrigt var nog insatsen helt ok. Vi skulle spänna bågen och följa med framåt så mycket vi förmådde var direktiven och så fort chansen gavs så bar det av i full kareta läng med kanten. Kontentan av detta blev att jag sista 20 minuterna fick utöver att hålla koll på moståndare, boll och spel kämpa mot kramp i mina egna ben! Men det var det värt!

Efter match så blev det en snabb lunch och sen hem till far och njuta en stund i solen.
 
Innebandyfinalen mellan AIK och Warberg granskades på tv samt olympiatravet innan jag och far grillade lite och kände oss almmänt tillfreds. Sen fick Robinson en kik på dumburken ich sen var dagen typ slut!

Nej förresten hämtade syrran och mor efter nåt hälsotjosangrejsan med korpen i T-boda.

Imorgon blir det moderatbandy, golf alltså, med far och mus med klass, dvs Rasmus, haha:P Sen blir det nog lite innebandy med Elless IF på kvällen lutar det åt!

Hur kul är det egentligen att fylla år?

Det beror lite på hur man ser på saken!
Å ena sidan är det kul att träffa släkten och få en massa bra saker utan att behöva betala ett enda litet ruttet öre för det!
Å andra sidan så kommer man närmare pensionen och inser verkligen att man blir äldra även fast det inte märks ett skvatt!

Men när jag var liten däremot så var det andra bullar! Då var födelsedagen och julafton årets två största höjdpunkter alla kategorier! Jag tyckte de dagarna var skitkul! Men nu har jag vuxit upp lite även om vissa tvekar på det ibland, det jag jag med för ibland ser jag ingen skillnad på andreas 5 år gammal och dagens andreas 21 år gammal! Det är samma person som kommer fram!

Men dagen har varit en riktigt bra dag!
Började med att ge harry en omgång på golfbanan, han var ganska chanslös men med vår skillnad i handicap i golfen så borde han vara det alla dagar i veckan. Sen blev det till att åka till skövde med syrran och spendera pengar på fotbollsdojor, blev ett par puma som var tokbilliga på rean, och ett par jogginskor som inte var fullt lika billiga. Men klart mkt billigare än syrrans i alla fall! de var okristligt dyra om jag får säga min mening!

Nu ikväll har jag haft en del av släkten hemma på middag! Alla andra var nöjda så då är jag med nöjd!


I morgon är det genrep med Weimer inför nästa veckas seriepremiär i division 6 Mariestad och då står Tidavad för motståndet. Imorgon klockan 12 på guntorpsvallen står Stenstorp på andra sidan. Vet ingeting om dem men det är bara skönt, då är det bara att ge sig ut å köra sitt race och ge den i vem som strå ivägen! 


Jag bara vägrar! säger jag nu i alla fall....

Tomas Ahhreman som är min föredetta? arbetsgivare driver Töreboda Golfshop och har till denna säsong tagit över restarurangen på klubben och skall driva den.
-Tänker du ställa upp och jobba hos mig i sommar Andreas?
-Nja...då ska det allt var riktigt krisigt med folk. Tänker inte jobba 250 timmar i juli i år som ifjol när alla andra har semester!
- nej det kan jag förstå men då har vi dig i bakfickan!
Såhär löd det i februari!

I tisdags var det nån testdag för nån pingisgrej på golfklubben och då ringdes det å kollade om jag ville vara med som instruktör. Jo visst svarade jag då glad i hågen och mindes inget av vad jag tidigare sagt. Bra gjort va?

Vad jag innerst inne tror att det kommer sluta med i shopen och rastaurangen talar jag väldigt tyst om. Maten och servicen kommer säkert vara bra men det bakom det med adnimistration och ekonomi....grattis syrran som får styra upp när det krisar. Lycka till men bränn inte ut dig bara. Tänk på att du har sommarlov för annars kommer du lida för det hela första året på högskolan!
Men det slutar väl med att jag sliter dubbelt både på golfbanan och på dina som är huvudsakliga sysselsättningen.

Sen har jag insett att tiden inte alltid räcker till. Högen med papper satte nytt rekord idag på skrivbordet, 15 cm kom vi upp i när det var som värst vid tio tiden men det gick det med!

Utöver all stress har dagen varit riktigt bra, schyst väder coh sådär.Att jag fick VG på tentan i organisation & ledarskap gjorde inte dagen sämre precis! Det firades med glass och chokladsås framför TV:n som en lite tidig födelsedagspresent. Fyller hela 21 i morgon!

Imorgon skall det liras moderatbandy. köpas jogging och fotbollsdojor samt styras upp mitt livs första kalas för släkten på helt egenhand. Det är med slräckblandad förtjusning jag ger mig in in det. Är jag övermodig som skall tro att mormom och morfar uppskattar Tacos? Äsch gillar de thaimat ska nog mexicankst gå bra. Att syrran och mamma gillart vet jag och att pappa avskyr tacos vet jag med! Men lugn farsan...du ska få komma över på fiskgrattäng innom en rimlig framtid!

Dagens citat är från Jonas Fern på dagens fotbollsträning: - Viktor, börsen bara faller men dina skott dom bara stiger! Detta klämde den goda Jonas ur sig när jag hade lite svårt att träffa mål (läs försökte störa SAS trafik lång upp i lufter) och efter att han fått lite inspiration av mitt skrivande som han varit in ovh blivit lite underhållen av. Tackar!
Dagens bästa: Vg i organisation! Räcker så tror jag!
 
I morgon vill jag:
Lira bra golf och få en massa fina och bra födelsedagspresenter!


Har svårt att hinna med!

Tiden räcker inte till i förhållande mot vad jag har att göra just nu! Högarna med papper på skrivbordet på jobbet bara växer och plugget pockar på minuppmärksamhet.

Återkommer senare under dagen/ ikväll med ett inlägg.
Håll till tåls tills dess och ha det bra alla!

En ovanligt vanlig dag

Ligger på soffan och slötittar på Liverpool-Chelsea i champions league fotbollen men är inte särskilt intresserad likt de flesta andra av mina lagkamrater verkade vara på dagens träning. När de snackade på tänkte jag på annat. När frågan kom till mig om vad jag trodde och tyckte  om kvällens match blev svaret ett:
- Va? jag tror vi fick en uppgång idag bara för att de på golvet tror att riksbanken sänker räntan nästa vecka!
Följden av detta blev att jag blev dumskalleförklarad!
Men jag satt och tänkte på jobb och analyserade varför börsen tog ett glädje skutt upp med 3,5% lite drygt idag. Kom jag på nåt bra svar nej! Jag har mina aningar men spar dem till finansieringsmötet på jobbet nästa vecka. Då skall det diskuteras investeringer och ska vi få igenom nått så lär jag vässa argumenten tills dess och inte bara komma med vilda gissningar som många verkar köra med i dessa tider.
Sen fortsatte träningen i den andan att jag sprang runt och tänkte på annat och hade mest ont i ljumskarna och bidrog inte med något mer än bara lite löpningar!
Varför lägga ner en massa tid på fotboll om jag ändå inte satsae 100%. Bra fråga! Men det ger bra snabbhetsträning till vinterns bandyspel vart jag nu ska spela, men det beslutet lär dröja känner jag.  Men sen är fotollen förbaskat kul med, det är ju hundra gånger roligare att jaga en lirare och en boll än att kuta intervaller mot klockan på en fyrahundra metersbana som är alternativet till denna träning.

Ikväll är det: Fotboll på TV:n
I soffan äter jag: Mackor och kokt ägg
I morgon ska jag: Plugga, handla, åka till skolan och jobba på golfbanan
Jag önskar mig: En massa fina presenter på födelsedagen på fredag!

Tillbaka till vardagen!

Då var det vardag igen då! Jag skulle vilja vrida tillbaka tiden och vara ledig och ha påsk igen! Men det går inte tyvärr....
Blev uppkörd ur sängen vid 06.20 i morse av Govert som skickade ivär ett mms till mig då! Senaste messet från honom annars inkom i lördagsnatt klockan typ 03.40 med texten hur går det? Skicka sms och mms med normalt innehåll på normala tider hädenefter är du snäll! Sen var det riktig tur för dig att jag ändå skulle upp 06.30 för att tvätta innan det bar av till dagens arbete. Hade jag haft sovmorgon hade jag blivit tokig på dig!
Jobbet var ganska lugnt idag! Kontoret var ju fullt i folk då alla för en gångs skull var där, det är inte så vanligt att vi är där samtidigt, det är alltid nån som är på rymmen.... Så då blev det till att ha planeringsmöte..usch blrukar försöka smita ifrån dem och få en skriven sammanfattning på skrivbordet men se det gick inte idag!

Efter jobbet så promenerades det hem till yttterligare tvätt men nu är skiten tvättad och upphängd. Nu ska den bara strykas...Nån frivillig som vill komma hit och göra det? Kan fjäska med en fika om det blir bra! Det lovar jag!

Borde ta tag i läsandet på allvar av två tjocka eländiga böcker som vi har i skolan, en om mikroekonomi och en i marknadsföring, men båda är på engelska oxh urträliga att läsa. Sen är det ju inte bättre av att båda är en sisådär 800 sidor tjocka och min diciplin inte är på topp. 

Men man kan tvinga sig till att läsa och det  har jag gjort idag så nu är vi igång med det. Så nu kankse tentorna om 1 &1/2 månad kan gå galant:P

En annan dag!

Match mot Hova på hemmaplan i Guntorp och torsk med 4-3. Var jag snäll, glad och trevlig efter det? Nepp icke tyvärr! Sorry Harry, Lisa och Malin men hade lite svårt i min brottningmatch mot min vinnarskalle 2 minuter efter slutsignalen. Men det var inte meningen att det skulle gå ut lite över er!

Efter att ha suttit och funderat i omklädnigsrummet och låtit ilskan och besvikelsen runnit av samt  fått det obligatoriska förhöret om helgen innehållande en sisådär tiotusen frågor från lagkamrater/kompisar som tror att de vet allt om vad jag gjort och inte gjort under helgen. Sen avslutade de med kommentaren:Vi tror dig inte men om du talar sanning så hade du fått IG om det varit ett prov i skolan! Tack för att ni är så snälla mot mig jämt å vänta bara jag ska nog få chans att hugga igen nån gång! Vänta bara!

På vägen hem kännde jag att jag var värd en pizza från världens bästa pizzeria Milano Lyrestad.
Kvällen har och ska ägnas åt att ta hand om tvättbärget som bildas om man tvättar för sällan samt av att städa! inget av det är särskilt kul men är ting som bara måste göras vare sig jag vill eller inte

En Glad Påsk

Påskafton betod i att springa en sväng på morgonen, åka till mormor och äta påskmat tills man nästan sprack och av att partaja! Vi beskriver bara det senare!

Det var bjudning uppe i högbron hemma hos Govertzon med en massa trevliga gamla kamrater sen uppväxten och ett par nya ansikten. Det bjöds på grillat att äta och diverse drycker att inmundiga. Det blev ett lång bad i den vedeldade tunnan innan det var dags att göra sig fin för att åka in till staden och det berömda stadshotellet som för en gångskull var riktigt kul! Det var rätt folk ute och mycket folk! Jag hade mycket trevligt måste jag säga, det är lite surt ibland bara att man känner precis varenda kotte!
Det blev en promenad innan det blev hem och fixa lite toast till nattamat och bädda iordning lite innan det bev till att syna kudden!
Det var lite tungt att bli väckt flera gånger om från en sisådär kvart över sju av två icke namngivna personer som vägrade att svara i telefon eller öppna lägenhetsdörr ett par timmat tidigare. Kvartöver åtta våldgästade dessutom dårarna MIN lägenhet och störde den fris som då rådde där med motiveringen att vi ville bara kolla hur ni  hade det? Jo tjena, så dags ska man sova på påskdagen tycker jag och somnade senare om nån timme till. Sen blev det en sväng hem till icke namngiven person för att dega på soffan men robisson på din soffa var bra harry! Efter det blev det hem en sväng till Lyrestad på lite mat innan det bar av till golfbanan för att motinera och leka av sig lite.
Efter golfen åkte jag hem till Govertzon igen och badade lite tunna och åt glasstårta.

Tack för en trevlig påskhelg alla underbara månniskor
Govert, Harry, Malin, Simon, Robin, Lisa, Evelina
Ni blir namngivna för att ni var med i dagarna två!
Alla ni andra som var med en sväng nån gång ska ha ett tack ni med!

skärtorsdag= crazy torsdag

När jag och några av mina lagkamrater sitter i omklädningrummet och samtalar så kommer ett par andra lagkamrater och tillika barndomvänner med med gröna kassar som det låter klirr klirr om och står systembolaget på!
- Jaha, å vad ska ni göra ikväll?
- Ta några kalla och åka till Skövde. Du ska med Viktor!

Då tänkte jag i min stilla ensamhet att varför i h****vete har inge talat om det för mig tidigare. Hade jag något att dricka med mig? Svar nej
Hade jag bilen på parkeringen i Guntorp? Svar JA
Vilka typer man har till vänner va? Eller vad det så självklart uppenbart vad som skulle ske och jag var dum som missade?

Men det löste sig på båda fronter och sen så blev det Skövde och tumla runt i natten!

Dagens tack går till: Syrran! Tack för att du agerade taxi i min bil inatt. Jag kör igen nån gång, jag lovar!
 

Jobb, Jobb, Jobb

Att vara yngst och nyast på en arbetsplats innebär att de som är äldre och har varit där längre kör med en! Idag så skulle kontoret påsk städadas och även fast min hög med arbete på skrivbordet var lite stor så var det självklart jag som skulle städa.  Försökte med den klassiska frasen: men det där är ju inte min arbetsuppgift! Hjälpte föga kan jag lova! Det blev til att städa med motiveringen att det arbetet du har kan nog vänta till Tisdag! Ja eller till övertid och extra betalt tänkte jag, men sen kom tanken, arbeta extra länge på skärtorsdagen! Nej skulle inte tro det! Det kan allt vänta ett par dager extra!

Nu ska det göras annonser till nån kalender! Inte heller min bussines egentligen men det kan jag ta för det är kul samt att man brukar få cred för sådana aktiviteter!

Efter stängningsdax kl 14 eller 15 (beror på hur många som vill prata med mig idag) så blir det hem och njuta i det fina vädret och fixa till lite trevlig mat för magen innan det ska sparkas boll.

Efter bollsparkandet så har jag ingen aning om vad som kan tänkas ske, men har hört en fågel viska om utgång men det har jag inte sett ännu!

Jahaa, suck!

Igår låg jag hemma hos mor och far å kröp runt bilen i princip hela dagen. Det byttes däck och tvättades hela dagen sånär som på en stunds undantag för att fara till Sjötorp för en klippning.

På kvällen spelades det fotbolla i Töreboda. Vi var riktigt bra defensivt i knappt 80 minuter. Men en fotbollsmatch är 90 minuter:P Efter 80 minuter ledde vi med 2-0 och hade total kontroll på matchen tycker jag. Men lite dålig defensiv och två misstag av lagkamrater senare så var det 2-2 och matchen var slut.

Hade det varit serie hade det nog brustit i ett psykbryt för mig. Så förbannad som jag var inombords när slutsignalen gick har jag inte varit på en fotbollsplan nånsinn. Jag lovar! I bandyn händer det med jämna mellanrum däremot men men.
 
Idag har det varit ganska lugnt, joggade ur gårdagen ur benen under en timmes löpträning på förmiddagen och har skrivit ett arbete i marknadsföring till skolan. Det är det jag gjort idag!

Ikväll blir det hockey och imorgon blir det att åka till jobbet och ta tag i allt jag skjutit på framtiden där, har att göra så att säga.

Vad kommer att hända till helgen? Vart vi ska vet jag men vad kommer det att bli av det? Jag hoppas att det blir grymmt trevligt för jag känner för att vara riktigt social!

Tisdag i påsktider...

Bäst idag: Vädret, utan tvekan
Bäst idag nr2: Att frisör Carina klippte av lite lockar, masserade skallen och fixade till en frisyr!
Äter: Gräddstuvad pytt till lunch och thaimat till middag!
Gjort idag: Bytt däck och tvättat av bilen samt vart hos frisören
Ska göra ikväll: Jaga törebodabor på grusplan i Töreboda och se på hockey efter det!
Lyssnar på: Sveriges radio P3 och The Killers
Funderar på: Vad jag ska hitta på för att tända till till kvällens match...men det löser sig nog sen när det närmar sig skulle jag tro
Hoppas att: Vädret håller i sig ett tag nu och att  sommaren blir varm, solig och rolig!



Dagens citat: " När jag var yngre var jag kär i Ebba Hultqvists rollfigur i Skärgårdsdoktorn" Citatet kommer från P3 när de diskuterade drömkillen/drömtjejen. Ja du, vem var inte kär i Wilma? Jag var det i allafall!


Alldeless för sent egentligen!

Klockan 23.15 borde vettiga människor egentligen sova men nähä då skiver jag blogg. Har inte hunnit tidigare. Skolan kallade på uppmärksammheten mellan 8-17, det är en lång dag det! Hanns med både föreläsningar och grupparbete! Sen blev det hem  i illfart å iväg och jaga boll på gräset i gunntorp.
Något mer produktivt kommer i morgon då jag ska göra enn massa saker. Hjälpa syrran, klippa bort lite lockar (nåja) , byta till sommardäck på automobilen och lira fotbollsmatch. Sen borde jag nog läsa lite i skolböckerna men känns inte så inspirerande med två månader kvar till tente och en dryg veckas ledighet till nästa föreläsning i skolan. Det som kan skjutas upp borde skjutas upp, är det inte så det brukar heta? Men i slutändan är det ingen bra idé! Får se vad det blir av saken!

Jag förstår folk när det rinner över!

Läser just nu en bok om Pelle Fosshaug, svenks bandys bad boy! En spelare med av en otrolig kaliber och kankse den bäste i världen genom alla tider men karln har ett helvetes humör. Det har skett många konstiga och otroligt fula saker när han har varit i farten. Det fulaste ett yxhugg som delades ut för att döda.
Innom ishockeyn har vi spelare som Per Ledin och Andreas Jämtin som inte alltid har koll på sitt humör.

Jag lovar att sådana spelare finns i alla sporter, de finns i alla lag till och med vil jag påstå. Att spelare tappar humöret är inget konstigt alls, vi gör det bara olika mycket och olika ofta. Men de killar som är kända för att vara hete brukar alltid ha någon av de här "skötsamma" spelarna som är runt dem och provocerar dem så fort de får chansen. Som om inte detta vore nog så har spelarna av den här typen ständigt ett extra vakande öga från domaren som mer än gärna skickar ut dem så fort de får chansen, de blir inte rättvist behandlade av dem. Sist men inte minst så har vi media som bevaker dem som en blodigel och förstorar minsta lilla händelse.

Att det kokar i skallen på en spelare när en motståndare snackar skit och försöker provocera en till vansinne. Vanligt skitsnack kan jag ta men när det börjar att snackas om familjen, fruar och flickvänner då har det gått för långt.

Jag försvarar inte på något sätt en person som beter sig som en idiot på en idrottsplan utan jag brukar fördöma dem men samtidigt så förstår jag dem, det finns nästan alltid en bakomliggande orsak.

Tänk dig själv att det har tagit slut med din flickvänn nån vecka tidigare och så kommer nån i motsåndarlaget och säger att han låg med din föredetta för 14 dagarsen medans ni fortfarande var tillsammans. Även fast du vet att det inte är sant så är det i det ögonblicket så vansinnigt svårt att inte gå på det och göra något dumt.

Gårdagen är morgondagen?

Gårdagens innebandycup blev en mindre succé. Vi fick stryk i finalen och blev tvåa! Det kan man vara ganska nöjd med då vi aldrig spelat tillsammans förut. Det laget som vann förlorade vi mot både i gruppen och i finalen men så tränar de tydligen tillsammans två ggr i veckan. Det gör inte vi utan vi var där för att ha kul och det hade vi. Roligast var att slå ut Moelven i semin för de sattsade stenhårt på denna turnering och ställde en målvakt som stått i elitserien i innebandy mellan stolparna. Men 1 straff och en kontring samt ett bra igelkottförsvar räckkte till seger med 2-1.

Efter matcherna bar det av hem till Kalle för att parkera oss på hans altan och njuta av det härliga vädret som var igår. Där blev det en massa snack och ett par kalla flaskor med goddryck innan det blev hämtpizza för att stilla hungern och kika på trav!

Vi hade ett stort system med en massa som vi ansåg dett bra skrällar. 7 rätt gav dryg 400tuss och då var det ett par skrällar som vann. Hade vårt system gått in hade det gett betydligt mer! Men vi var inte nära riktigt kan jag inte påstå...vi hade två rätt men vad gör det?

Kvällen fortsatte i gemenskapens tecken och det var mycket trevligt att sitta och samtala om allt och ingenting hemma hos kalle i t-boda.

Nu så lagas det lite mat...ska fixa till en laddning köttfärslimpa med potatis, gräddsås och kokta morötter att käka. Riktig husmanskost är nog trost allt det bästa man kan få att äta tycker jag. Sen bär det av till Tibro för att lira en av för många träningsmatcher med Weimer i fotbllen. Varför ska man spela lika många matcher innan serien startar som serien innehåller. Det har jag frågat mig många gånger! Är serien 20 matcher är det lagom med  ca 5 matcher inte 15-20 som vissa verkar tycka! Men det är inte jag som bestämmer och tur äv väl kanske det!

Dagens tack får gå till Magnus Widén som såg till att "Mariestadsmaffian" kom hem i natt!

Att umgås manligt!

Idag ska ett gäng vuxna pojkar umgås på ett manligt sätt! Det ska nämligen spelas innebandyturnering och glöden i ögonen kommer vara samma som i en pojke på julafton! Är män alltid vuxna? No way! Men kul kommer vi garanterat att ha. De som ska vara med och lira är delar av de spelare som varit med i HSK/Elless under säsongen. När vi har lirat/lekt av oss lite, som alla pojkar måste göra ibland!  Det sägs ju att det som skiljer stora pojkar från små är priset på leksaken och det tror jag helt och fullt på. Men tjejej är inte bättre de, tror jag iaf, de måste oxå få träffas och fnittra lite ibland!
Som sagt när spelet är klart ska vi vidare hem till Kalle, en av mina lagkamrater och dagensspelpartnes och ha en trevlig kväll med förhoppnin gsvis många skratt och glada historier.

Nu ska det laddas med en rejäl frukost och sen ut på en promenad, ok ska till  alternativa apoteket för vuxna och till bankomaten för att hämte cash, men ändå. Sen blir jag upphämtad av Kalle, det är uppsakttat tack!

Ibland funderar man på vad man tar sig till när andan faller på! Nån mer som tänkt så nån gång?
Ha det där ute i stugorna!

substituera

Det blev inte nån hockey på min tv tillsammans med Gutta. Han fick åka och vara hundvakt. Då substituerade jag ut Gutta mot att knata hem till Bergman för att se på hockey där och tjata lite med Hansson. Den karln är inte helt hundra hemma alltid tror jag, kommer mycket sjuka grejer ur den munnen!


Men trevligt var det å så gick den fredagen med!


Då var det en av 52 fredagar detta år!

Fredag igen! Hjälp veckorna går fort! Vad gör man med tiden?
Dagen övningar har bestått i att var på höskolan och lyssna på när fröken lärarinna orerade om ännu mera marknasföring, konstigt va när kursen vi just nu läser heter marknadsföring.

För övrigt är vädret riktigt nice ute och det ska forsätta så, det gör inte ett smack tycker jag, I LIKE THE SUNSHINE OUTSIDE!

Kvällens övingar kommer att bestå i att kika på hockey tillsammans med Gutta och lägga upp taktik inför morgondagens innebandy turnering. Vårt lag är tydligen titelförsvarare i BK Halnas årliga innebandy cup. Vi borde kunna vinna iår med tror jag, men vet inte så mycket om de andra så att det stör precis! Det är en rikigt kill singelaktivitet vi ska hålla på med. Undrar om tjejer gör typiska tjejsingel aktiviteter de med? Vad skulle det var i så fall? Sitta hemma och fnissa? Vet inte, kankse skulle undersökas.

Annars så börjar vårkänslorna sätte sprätt på skallen och kroppens alla hormoner och en massa konstiga känslor virvlar runt. Det är konstigt det där, men ganska skönt faktiskt. Det är nästan som att gå runt och vara nykär sådär helt utan anledning.
T
revlig start på helgen på er allesammans üte i etern!

Lika bra att gå ut hårt....

Dagens andra inlägg är ett faktum. Klockan är nästan tio och jag börjar bli lite småtrött efter dagens alla bravader. Kvällens fotbollsträning kommer inte att gå till historien som den bästa någonsinn precis. Planen var ganska dålig men lirarna som sprang på den var om möjligt ännu sämre. Men tro mig, Weimer kommer igen!

Just nu så gör jag följande:
Lyssnar på: Bo Kaspers Orkester, En dag att bli kär på.  Fint budskap somjag funderar på
Äter: Leverpastejmackor, jag vet att det är för sent för det men man måste äta efter träning och brödet är grovt och innehåller så mycket frön att fåglarna vid fågelbordet skulle bli långa i ansiktet!
Dricker: Oboy, blir jag aldrig för gammal för

God natt och sov så gott ute i stugorna. Ta med er nattens drömmar in i morgondagen och gör det bästa av det!

Människan är inte rationell och logisk!

Tänkte ha sovmorgon i morse och läsa tidningen, äta frukost och besöka oxen för att handla innan jag begav mig av till skolan för föreläsning och sen vidare till jobbet, men så blev det icke!
 
Gick upp i mycket god tid (07,15) och gick ut för att hämtea Mariestads Tidningen för att sen åter krypa ner i den varma sängen och läsa lusadräparn, när den var utläst så slöt jag de blå för att vila en stund till. Men då ringer det i telefonen och på andra änden av tråden en stressad kollega! Jag måste vara hemma idag och har en sak som MÅSTE fixas, ordnar du det? Jag vet att att du inte börjar skolan förrän 10! Ok säger jag glad i hågen och tänker på pengarna vid löning. Upp och borsta tänderna, på med kläderna å sen ut i bilen å iväg. Fixar det jag ska på jobbet och lita annat med.

Sen iväg till Oxen för att inhandla lite mat till veckoslutet så där som man måste!
Går runt i butiken och plockar ihop mina varor snabbt som attan för stressad är man! Kommer fram till kassa och får stå i kö efter en äldre silverpanter till dam (säkerligen 80+ och dessutom mycket förvirrad så allt tar tid) tittar på klockan och på varorna i min korg. Då kommer jag på det! Shit jag har inte ätit frukost och nu är klockan 09,15.  Ajaj aj vad ska vi hitta på nu då? Jag är ju i en mataffär och då är det ju bara att ta ett nytt var för att köpa något att äta, det borde man ju tänka på särskilt som korgen min var full av frukost varor, det vore ju det mest rationella och logoska  men nehe! Jag betalar mina varor, går ut ur affären och går till bilen för att åka till föreläsningen på högskolan. På vägen stannar jag vi Mcdonalds och köper en glass med kolasås. det får bli min frukost. Inte smart nån stans skulle jag tro!

Mäniskan är inte logisk nånstans i vissa fall!

Är tillbaka på jobbet nu efter en föreläsning som handlade om behov och teorier i marknadsföring. Tämligen intressant.
Eftermiddagen kommer att bestå av jobb. skynda hem och kasta i sig lita pasta innan det bär iväg "hem" till Lyrestad för att sparka / träna lite fotboll med Weimer och ha ett litet lagmöte om helgens matcher!
Efter det blir det hem till ensamheten och vila de blå!

PS. vädret ute är underbart anser jag! Hoppas alla andra tycker lika

Äntligen!

Har funderat på att börja blogga ett bra tid nu. Men tiden har inte riktigt funnits till det tidigare men nu så finns tiden så jag faller för grupptrycket och tjatet från delar av kompiskretsen och börjar publisera "smörja" på nätet. Det som kommer skirvas på denna blogg kommer att komma direkt från hjärtat och handla om precis allt, nästan i alla fall!

Dagens och tillika bloggens först inlägg tillägnas Aron Högberg, karln som givit mig smeknamnet bondinbella!

RSS 2.0