Flytväst rekomenderas

Vi skulle träna anfallsspel på träningen igår.....Det blev inte mkt med det heller, kung Bore var inte på humör utan det regnade så det knappt gick att träna alls, flytväst sylväst och metspö hade varit att rekomendera som outfit tycker jag.

Kvällen ägnades åt poker å det gick som vanligt för min del, ingen vinst alltså :P

Jag var tillsammans med militärkock Bladh grillmaestro för kvällen, sjukt nöjd med resultatet men sjukligt missnöjd med att min retnjacka luktar grillad fläskkarré.....

Nu efter jobbet bär det av mot gårdsjö jaktmarken igen för mera fotboll.....

Trevlig helg på er

Hemmablind och myggbiten

Spelade golf i går kväll med Rasmus. Jag gjorde min bästa runda hittils i år och det känns lovande nu när stortävlingarna radar upp sig de närmaste veckorna och då är det kul att kunna vara i bra slag så att man inte är helt chanslös. Rasmus hade ingen större dag utan gick mest runt och tjurade å gnällde men jag slog dövörat till och lyssnade inte på han gnetande...

Kameran var med under varvet och dokumenterade å när jag kikade på bilderna idag så inse rjag hur vacker Törebodas golfbana egentligen är. Det är skalmigt hur hemmablind man är och synd att man inte njuter mer av miljön medans man spelar utan bara går runt och tänker på par och birdies. Banan ligger sjukt vacker precis vid vattnet. Bilder kommer så fort jag laggt in dem i datorn men det kan dröja innan det blir iof!

Sen blir jag förundrad över hur mkt mygg det kan vara på ett ställe. Det var ganske så mkt mygg i går kväll så har ett par fina bett på kvroppen idag. På tal om mygg så ska IF Weimers A-lag bli isolerade och träna i dagarna 3 i ett riktigt mygghål...Gårdsjö...Varför väljer man inte att ha läger på en civilicerad plats utan långt ut i skogen? Jag föredrar cicilicationen klart föra att bli mygg uppäten....Vill jag bli myggbiten så skulle jag åka till fjällen och vandra isf! Sen avslutas lägret med en match mot Finnerödja, jag trodde inte att finnerödja hade eget fotbollslag men så var tydligen fallet. Jag trodde bara de kunde odla och adnimistrera jordgubbsförsäljning samt ha han om OBH Nordicas lager sen trodde jag att komtetensen var slut i Finnerödja och att alla med någon form av bolltalang lirade fotboll i Laxå men så var tydligen inte fallet. Fast det är klart.....vem vet vi kanske möter ett lag som fullkomligt saknar talang och består av ett gäng frustande bester som köttar boll i stället för att försöka spela fotboll som vi försöker med för vi gör inte så mkt mer än försöker än så länge.....Men med lite tid och mera träning så kanske Weimer med kan spela fotboll e vacker dag!

Då var det onsdag igen!

Lill lördag brukar ju onsdagen kallas. Lördagens lillebror ska idag firas med att lira golf med Rasmus innan det är dags för att isoleras från verkligheten i 3 dagar med IF Weimer. Vi ska ha träningläger och teambuilding, för detta väljer våra coacher att isolera oss i Gårdsjö. Undra om de är rädda för spioneri i div 6 eller om det bara är så att de vill hålla oss lång ifrån frestelser som finns i bebyggd mark?
Vi ska prata taktik och träna samt genomföra en massa trevligt umgänge och säkerligen en hel massa olika träningar.

Kan ta lite roliga anekdoter från gårdagens tränigin iaf! Det råkar ju vara så att några av grabbarna i laget, jag inräknad, har gått och trilat dit i kärlek under sommaren.

Simon: Vad är Sara för brud du hittat viktor?
Jag: En tjej från skolan, du träffade henne på festivalen
S: Gjorde jag, å sen en mkt förbryllad min....
J: Ja ni hälsade på varandra efter Sahara Hotnigts
S: Å fan. där ser man, det har jag inget minne av!
J: kan nästan förstå det...
S. Vadårå?
J: Du var liiiiiiite dragen kan man säga
S: asså, kan misstänka det..

Lite senare nu konversation
J: va är det för brud du träffat?
S: en kompis till EVE, (govert flickvän är eve)
J: Aha

Ännu en stund senare
S: Vad är det för fel på bruden du träffat?
J: Ser misstänksam ut och blänger arg och kläcker ur mig: Absolut ingen ting, VADÅRÅ
S: Tänkte bara att om du lyckats fälla en dam så måste det ju vara nåt fel på människan, kan ju inte vara normal!
J: pthj su är ju fan knäpp! Din brud måste ju med vara bra korkad!

Å så höll det på sen! Roliga vi är va?

Taskig uppdate

Sedan senaste uppdaten i fredags har det hunnits med en del. Har inte haft tid att skriva helt enkelt, det har varit golf fest, fotboll, jobb ,reatauranngbesök och gud vet allt! nu ska jag skärpa mig så håll utkik gott folk!


Fredag idag

Golf igår kväll= inställ pga spöregn och ersattes men data- och filmkväll med Rasmus
Lagfest med Elless ikväll = inställt pga att folk inte kan hålla sig hemma utan är iväg på semester jäkla fasoner, ersätts med att åka med familjen till Norrkvarn och sitta på bryggan och äta god mat och dricka goda drycker......

Innan det ska jag till golfbanan och ev rycka in lite som ställföreträdande tävlingledare i shopens tävling om det behövs..
I morgon är det medlemsdag på golfbanan med tävling på dagen och baluns på kvällen. På söndag ska vi köra igång med fotbollsträningen igen efter sommaruppehållet!

Det är helgen det!

Idag ska jag ut på lunchäventyr med Oskar! Nice, ska dock nypa karln i örat för att han horar och svärtar ner mitt namn på fb!

Dit vindarna för mig...

Via jobbet får man se en del ganska så exotiska saker jag inte skulle komma på idén att besöka om det så inte vore för att man skulle jobba. Igår kväll så stod vi med en monter på trakorsracet i Odensåker. När jag fick reda på att vi skulle vara där blev min raktion något i stil med:
-Va skojjar du? Traktorssrace, i Odensåker? Kan ju inta vara många stackare som kikar på några bönder som kör lite traktor?

Kunde inte ha mer fel! Det var värsta folkfesten och det var minsann inte bara bönder där utan det var alla möjliga slags människor som var där och kikade. Nånga var det med...Nästan 3000 perseoner var det som var där och tittade å köpte korv eller utsökta burgare, provade en jag med så kan insistera på att de var goda. Sen att det inte var nån jobbmässig succé ur försäljningssynpunkt hade jag inte räkanat med, men annorlunda var det!




Traktorracet i odensåker var ett av de evenemang man får se genom jobbet! En riktig folkfest!

A Resumé

Hade som många läsare säkert känner till semester förra veckan och var dataledig så bestämmde jag å då blev det inget bloggande och i den här veckan har jag inte haft tid...

Men nu kommer en sammanfattning av vad jag gjorde förra veckan och fram tills idag

På Tisdagen förra veckan så klipptes det gräs, städades och tvättades hemma innan jag motionerade morfar med hund och snikade till mig lunch hos mormor innan jag satte mig i bilen och susade iväg till kolmården.

Onsdag: Golf i Jönåker på förmiddagen, trevlig bana och trevligt sällskap, å att det gick skapligt var inte tråkigt det heller. Efter golfen hem till Sara och laga mat, hon kom inte överrens med laxen så fick rycka in och hjälpa till lite för att få  mat... Eftermiddagen spenderades med att göra ingenting och invänta att det skulle grillas på kvällen.

Torsdag: Ett barn på nytt i mig, var i djurparken på Kolmården och kikade hela dagen, jättekul och jättemysigt, Saras favorit för dagen var nog dock när jag plockade fram min gulliga och barnkära sida när en liten stackars kille på säg fyra år inte såg över kanten för att se på djuren och stora starka andreas lyfte upp honom så han skulle så.
På vägen hem åkte vi safarit. Kvällen ägnades åt matlagning och åt att se på Australia, eller Sara såg filmen och jag sov under tiden.....

Fredag: En tur till Söderköping och Norrköping var det vi gjorde då

Lördag: Åkte ner till min morbror i mjölby för att umgås med honom och hans tjej samt inspektera deras nya "uterum", det var riktigt bra måste jag erkänna. På kvällen satt vi och käkade på River inne i Linköping, supertrevlig restaurang med toppen mat och en otroligt trevlig uteservering, efter det så såg vi Johan Falk, grupper för särskilda insatser på bio

Söndag: Hemresa till storstaden Mariestad!

Måndag: Tillbaka på jobbet igen och skolkade en sväng på efter middagen för att spela golf, eller nja snarare hacka golf tillsammans med min kära fader, inte fan gick det bra iaf kan jag lova! Men va fasen gjorde det, kan ju skylla på farsan för det......Men vädret var bra!

Still alive

Lugn bara lugn....Jag lever fortfarande. Har lite knappt om tid bara ibland. I eftermiddag ska jag skolka från jobbet och spela golftävling med far i stället. Längre fram i veckan kan det komma nån resumé från mina öden och äventyr så håll ut gott folk!

Semester!

Har gjort klart de sista sakerna på jobbet för att kunna gå på min enormt långa? sommarledighet, skall vara ledig hela 4 arbetsdagar....... Har inte haft någon samanhängande ledighet sedan månadskiftet mars/april 2008 då det stektes två veckor på en playa i thailand.

Sitter och suger lite på ordet, låter det bolla runt lite i munnan, smakar på det.....Det känns nästan dumt att ta ordet i sin min. SEMESTER är ordet, nästan sjukt jue...

Vad ska jag då göra på min semster? Jo ska inleda med att valla runt Rasmus på golfbanan en sväng ikväll. I morgon ska jag göra sådana sysslor som man måste ibland (läs klippa gräs och tvätta, städa gjorde jag igår) samt att jag ska äta lunch hos mormor och morfar. Efter det kanske det blir en tur till Töreboda för att kika in hur det går för syrran och pappa eller oxå så blir det en tur hem till barndomshemmet på vägen till Kolmården där det ska spenderas ett par dagar med lugn och ro förhoppningsvis som tema tillsammans med flickvännen. När hon jobbar på onsdag ska jag ta mina golfklubbor och åka å roa mig på eganhand. Sen ska vi bara ta det lugnt och göra vad som faller oss in just för stunden!

På lördag far jag vidare till Mjölby för att hälsa på morbror med sambo och kika in hur deras hus ser ut nu när det är helt? färdigt med uterum och allt!

Sen börjar jag jobba igen på måndag så semestern är inte jättelång precis.......MEN ACK SÅ EFTERLÄNGTAD!

Men kan vara lite tveksammt med uppdatering på bloggen ett gäng dagar fram över nu.....Kan bli varje dag kan bli ingendag med.....Vi får se helt enkelt!


Att göra val

I fredagskväll så ställdes jag inför ett val till lördagen.....
Tanken med helgen var att jag skulle hjälpa till att tapetsera hemma hos mor å far under lördagen samt följa med dem och äta i Norrkvarn, men så ringer telefonen och jocke erbjuder paintball och grill med bira. Svårt val? Nej inte särskilt.....

Det fick bli polarna och paintball i Tidan. Vi var tio som spelade varav bara en lirar paintball tidigare! Det var lagspel med mig, hall, blom, aksell och general limpan i ett lag mot lillebror hall och blom, viktor, svartén och Calle i andra laget. Småkillarna åkte på stordäng av oss "rutinerade" killar! Men stidspitten växte med ett par kilometer på oss alla iaf! Sjukt kul var det och vi ska spela paintball snart igen är det bestämmt, sen ska det åkas gokart nångång innan sommaren är slut.
På kvällen så bar det av till bistro för en pizza och en stor stark innan det var hem till blom för förfest innan det var buffalo....Efter buffalo drog gänget till Björnes medans jag gick hem och nannade kudde för att gå upp å vara golfvärd idag klockan 8. Har varit det hela dagen samt spelat en sväng golf och städat lägenhet!

I morgon är det sista arbetsdagen innan min så otroligt långa semester på hela 4 dagar....har inte haft semester sen april 08 så de ska bli sååååå jäkla skönt att vara lite ledig vill jag lova!

Det regnar ute hörru du du!

Det har regnat mer eller mindre konstant nu i 24 timmar, va lack jag blir på det! Skulle ju spela after workgolf för mi och semestergolf för far efter jobbet idag och kanske ha med någon kyld dryck under ronden å sen besöka reasurangen för att gynna krögaren med 2 kalla pilsner efter varvet. Men blir jue inget med det idag, banan är stäng för att den är för blöt för att det regnat för mkt, SKIT tycker jag att det är! Vad ska man nu göra i em/ikväll? Det får nog bli till att fara hem till mor å far och äta grillat och sitta på tv-soffan å uggla framför Golden Leauge.....
Eller så knaske man skulle våldgästa Rass för att kolla vad han gör en kväll som denna? Vi får se helt enkelt vad det blir av ett!

Trevlig helg på er förresten! 

Yes man!

Yes man med Jim Carrey i huvudrollen är en film med typsik Carrey karaktär. Huvudpersorsonen är en person som i alla hans andra filmer inte tillhör de smartaste människorna på jorden eller då skarpaste knivarna i lådan om man så vill, han är på ren svenska lite svagt koko helt enkelt! Efter att ha blivit dumpad av tjejen och deppig över det så blir han meddragen av en polare till en typ av förening som ska säga ja till allt! Han är tveksam men går med till slut ändå och säger ja till allt. Detta leder till en del dråpliga situationer kan man milt säga men vill ni se det så rekomenderar jag filmen...

Vad kan man då få ut utav detta kan man ju undra? Kontentan jag ser när jag ser filmer är så här kan man ju inte vara, hur dum kan man bli lixom?

Det är här det roliga kommer in tycker jag! Jag vet en schnubbe som efter ett vad på fyllan , skall ha slinkit ur honom i redlöst tillstånd men ändå, har svurit att säga ja på precis allt! Å tro fan att han gjorde det under en månads tid.....
Jag träffade honom en gång ute och frågade på skämt om han ville bjuda på en bira och han svarade javisst! Men då hade jag inte hört detta! Men det var gött iaf!

Sen kommer några roliga saker som han kommer få slita jävlar för att klara av, ett exempel är att han lovade sin mor under denna perioden att hjälpa dem att renovera deras hus under hans semster.....Kompisgänget åker till västkusten v 29-30 och han ska vara hemma och renovera! Han har svurit gott lver detta kan jag lova!

Det enda som han inte lyckats med till vår förvåning och ifrågasättande är att han inte varit i säng med någon mindre attraktiv brud, Detta gör at vi är tveksamma till om han verkligen sagt ja till precis allt under en månad som vadet var på men det lär vi aldrig kunna bevisa,  att han råkade belägra en av kompisarnas lillasyster under tiden är en annan femma, det var nog hans initiativ............Det var inte allt för uppskattat iaf vid frukosten dagen efter har ryktet gått, det ska varit mordisk stämning vid den måltiden men de tiger som muren och säger att de var goda vänner även då! Att de träffas fortfarande kanske gör saken lite bättre!

Vad vill jag då får fram av detta! Jo om du lovar en sak skall du hålla det oavsett hur jävla dumt det än är och slå aldrig vad eller lova något på fyllan för då kan du få ett helt helvete med dig själv efter det och en massa tråkig ångest för dig själv och elakt flinande polare bakom axeln!
Å ja det är en sann hisotria....

Som en unge på julafton!

Fick ett sms om att den telefon jag beställt och så hett har efterlängtat hade ankommit till Oxens paketutlämning idag! Det innebar att så fort jag fick lunch på jobbet så mer eller mindre sprang jag till Oxen för att hämta ut den!

Sen har jag på varje ledig stund suttit och pillat å lekt med telefonen som ett småbarn gör med alla leksaker på julafton. När jag var liten var jag iof mer intresserad av att kuta runt med och skjuva på allt papper som blev har mamma berättat för mig men ändå...Så idag är jag som en 3-åring på julafton! Mer vuxen är inte jag ibland!

Ikväll ska jag inspektera pappas slipande och målande i deras lägenhet samt att jag ska till shopen å ha uppspel med nån schnubbbe där. Lagom drygt....inte mindre drygt av att jag måste köra ranchtaktorn å samla in alla bollar då den normala skogstomten som gör det inte kunde, han hade semsester så han är väl ding dong antar jag.....så det fick jag göra idag för de ska klippa i morgon och klipper de sönder alla bollar som ligger ute kostar det en ca 10000 spänn samt att det blir ett jääälllla liv för det samt att ett sju helsickes liv över att vi inte har några uppvärmningsbollat till den stundande golfveckan så det är nog bäst att slåss med knotten och köra traktorn vare sig man vill eller inte!

Har man bestämmt sig så......

Igår hade jag bestämmt mig att jag skulle grilla efter jobbet. Hade en marinerad fläskfilé som bara låg och väntade på att slängas på grillen när jag kom hem.
Men tro fan att det regnade när jag slutade och skulle grilla! Va är det om eller? Men skam den som ger sig så jag tuttade på grillen och passade på att ställa grillen så att vinden förde grilldoften rakt in i grannens öppna fönster och det var populärt, eller inte..... Men grillade gjordes det ändå. Jag plockde fram ett paraply och stod å tillagade min mat på grillen i regnet som stod som spön i backen, det fullkomligt vräkte ner och de som såg mig måste ha trott att hästarna rumt från stallet och var på sommarbete....

Men grillad fläskfilé blev det till middag i alla fall! Sen att jag tillagade alla tillbehör på grillen och slapp diska gjorde ju inte saken sämre precis!

Senare sen så satt jag och kikade på Tour de France med öppen mun ungefär som en fågelunge och tänkte att det där måste vara övermänniskor! Jag har cyklat räcercyckel nån gång pch lyckats pilla upp den i 45km/h och håll det en sisådär 50 meter på planmark, De stollarna som är med i touren cyklade igår 22,4 mil och hade en snitthastighet på 49,2 kilometer i timmen enligt eurosport! Något fel måste ju de ha någonstans eller är de så totalt uppumpade med doping så det går att cyckla så helsickes fort? Man blir ju lite misstänksamm iaf!

Törebodafestival 2009

Då var tre dagars festivalande i töreboda över. Helgen har varit fantstisk!

Festivalen började i torsdags men torsdagen finns redan återgiven i fredagensinlägg så börjar från fredagen..

Jobbade på dagen och efter jobbet så var det hem fort som rackarn för att ställe sig i en efterlängtad iskall dusch då det var extremt varmt och kvalmigt hela dagen på fredagen.Efter det så bar det av i raketfart till t-boda där det skulle grillas kött och ätas potatissallad! När vi grillade så spelade Mora Träsk på lilla scenen som vi bodde på backstage till å när de spelar så måste man ju göra alla rösralser som man får lära sog på dagis och grannarna i mor och fars nya område måste ju tro att jag och far antingen är fulständigt totalt uttvecklingsstörda eller att vi  var totalt radar kanon när vi grillade för vi körde nämnligen alla rörelser till alla låtar med mora träsk! Jätteskojigt jue!

Efter maten så bar det iväg in på områder för att lyssna på blandat kompott från rydell ocg kvick som kördå på med fullt ös medvetslös redan klockan 19 på kväll.
EFter det så var det hem och pudra näsan lite innan det var dag för melody club. Bra spelning men tyvärr så pissregnade det i en dryg halvtimme under spelningen! Efter spelningen på mellanlandningen hemma så fick jag ett trevligt telefonsamtal, mer info följer nedan.....

Sista spelningen på stora scenen för dagen var Ace of Base, de var grymmt bra tycker jag och körde alla hist och hade en riktigt mäktig och häftig koreografi på scen med!

Lördagen inledes med att köpa ett festivalband till Sara, ja nu undrar ni säkert vem Sara är och nu är det offentligt bekräftat för er här och nu att det är tjejen som jag träffat och blivit tillsammans med, nu vet ni det med! Sen stod familjen i öltältet en sväng på eftermiddagen innan det var dags att åka töreboda-skövde tur och retur för att hämta Sara som kom med tåget....Känns lite dumt att åka till skövde och hämta henne när tåget går förbi T-boda men X2000 vill tydligen inte stanna vid varja mjölkpall läng med vägen... Väl tillbaka i t-boda så stod snabbdusch på schemat innan EMD entrade scenen.
Jag tyckte synd om dem under spelningen för de var så mkt sämre än jag kunnde föreställa mig så det var nästan pinsammt!
Efter EMD så bjöda mor och far mig å Sara på mat golfklubbens servering även fast det var Norrkvarns lodge som lagade och stod för maten. Alla valde bakpotatis men röran som var i skillde sig åt, Jag mor å far tog skagenröra medans Sara valde kyckling röra. Båda sorterna smakade mkt bra kan jag meddela, ja jag kunnde inte hålla mig till min egenmat utan var tvungen att tjuva lite av Sara....Tack för maten kära päron!

Efter matpaus var det Sahara Hotnigts på scen och efter dem så var det Beach Boys. Gubbarna i beach boys hade ju en massa bra låtar som jag kännde igen jue! Även fast jag trodde att jag inte hade en susning egentligen om vilka de var...

Söndagsförmiddagen ägnades åt promenad i t-boda för att föunnas över hur fprt man kan riva ett festival område! vid 12 endast 10 timmer efter festivalens slut fanns bara små små spår kvar av att det varit folkfest med nästan 20 000 besökare timmarna innan!

Sen åkte Sara med tågen hem och lämnade mig kvar på perongen...
Då åkte jag och familjen till lyrestad för att käka pizza och gratulera farmor i förskott på födelsedagen. Efter det så åkte vi till hova riddarvecka för att kika på det åriga 10 dagar långa riddarspektaklet där uppe, lika trevligt men samma skiten varje år. Bäst är nog maten och vi passade på att äta grillat och potatis. Sen belv det hemfärd till Marstad med ett stop hos Sandra på vägen för att lämna av kvarglömde prylar......

Hemma så var det tvättning som stod på schemat! Hela kvällen! Somnade på tv soffan framför en film som handlade om Wimbledontennis och kärlek......

Undrar när/om jag kommer få tillbaka min tröja som Evelina L fick låna för att ha på sig under den kyliga cyckelturen hem från festival området! Finns nog risk att det blir evighetslån och jag inte påminner henne alternativ hämtar tröjan själv nån gång! Å evighetslån vill vi inte vara med om alls, Nej tack!

Tackar till alla som gjort helgen till vad den varit och ett extra stort tack till Per "Otto" Ottosson som är general på festivalen och den som ser till att det blir av varje gång! Fixa en om tre år igen är du snäll! Det enda du inte gjorde bra under helgen är festivalandelarna till V75 som du gjort iordning! De var mindre bra men med tanke på hur mycket tid du laggt påfestivalen under senaste månaden så är det förlåtliggt att travet kanske inte var så bra tippat.......

Förvirrad, förilad men lycklig

Var hos mor å far i deras lägenhet igår, känndes ganska så förvirrat till en början och tom svårt att hitta dit....Men väl bara jag kom in på området som de bor på så blev det en aha upplevelse, området var kanonfint med lite känsla av spansk semesterby. Lägenheten var med jättefin med smarta lösningar sen att den inte är allt för fräsh just nu är ju en annan femma. Farsan ska ju tapetsera om hela lägenheten under sin semester med start på måndag och meddelade mig att jag var med i tapetrivnings och slip patrullen men att jag absolut inte var välkommen när tapeterna skulle upp. Å det är jag glad för för tapetsera? Jag? Ne skulle inte tro det med mina hantverkar kunskaper!

Sen började festivalen igår! Dagens stora plåster var nog Ulf Lundell och han var bra, gubben börjar ju bli gammal jue...Men jag saknade OH la la jag vill ha dig och Jag trivs bäst i öppna landskap, det är de enda låtar jag kan med Lundell och de spelade han inte men det var bra ändå tyckte jag, syrrans kommentar var:
-vilken skit Lundell var, vi gock därifrån!
Mamma, Pappa och jag var av en annan åsikt.
Sist på kvällen spelade Backyard Babies de var riktigt bra och fartiga...
Sen blev dem hem i duschen och stupa i säng å vara jättetrött när klockan ringde på morgonen....

Ikväll så blir det grill hemma hos mor å far vid deras lägenhet med dem och ett par av syrrans kompisar. Det blir nog något gott att dricka till det skulle jag tro, hela kylkskåpet är fyllt iaf! Sen blir det in på festivalområdet och lyssna på Rydell & Kvick, Melody Club å Ace of Base samt några fler band.....

Håll utkik så kanske det kommer lite festivalbilder vad det lider här framöver men vi får se hur uppdateringen kommer vara.....Kanske orkar skriva i morgon fm men vi får se hur det blir med det...

YES!!!!!!!

Då var år 1 avklarat på högskolan! SÅ JÄLKA GÖTT!!!!!!
Att resultatan sen är VG rakt över sånär som på en liten skitkurs gör inte saken sämre precis!
Nu ska jag ha skollov och inte tänka på skolan förrän det är dags igen sista veckan i augusti eller första veckan i september....Har inte koll på när vi börjar och det känns starkt.... men strunt samma för nu känner jag bara

YES YES YES fy bubblan vad gött!


trevlig kväll på er allesammans!

Minigolf challange!

Orkar inte skriva mkt idag! Det är allt för kvalmigt i luften för att orka tänka! Ikväll blir det minigolf på bäcken med Jocke Henningsohn som motståndare plus ev någon mer! Inte särskilt otroligt att den som förlorar muttrar, blir grinig och får en sväng av mild damp! Efter det blir det kanske bad om vädret tillåter det!

I morgon börjar Töreboda festivalen och sen är det festival till på lördag så får se hur det blir med uppdate då?

RSS 2.0