Gårdagen är morgondagen?

Gårdagens innebandycup blev en mindre succé. Vi fick stryk i finalen och blev tvåa! Det kan man vara ganska nöjd med då vi aldrig spelat tillsammans förut. Det laget som vann förlorade vi mot både i gruppen och i finalen men så tränar de tydligen tillsammans två ggr i veckan. Det gör inte vi utan vi var där för att ha kul och det hade vi. Roligast var att slå ut Moelven i semin för de sattsade stenhårt på denna turnering och ställde en målvakt som stått i elitserien i innebandy mellan stolparna. Men 1 straff och en kontring samt ett bra igelkottförsvar räckkte till seger med 2-1.

Efter matcherna bar det av hem till Kalle för att parkera oss på hans altan och njuta av det härliga vädret som var igår. Där blev det en massa snack och ett par kalla flaskor med goddryck innan det blev hämtpizza för att stilla hungern och kika på trav!

Vi hade ett stort system med en massa som vi ansåg dett bra skrällar. 7 rätt gav dryg 400tuss och då var det ett par skrällar som vann. Hade vårt system gått in hade det gett betydligt mer! Men vi var inte nära riktigt kan jag inte påstå...vi hade två rätt men vad gör det?

Kvällen fortsatte i gemenskapens tecken och det var mycket trevligt att sitta och samtala om allt och ingenting hemma hos kalle i t-boda.

Nu så lagas det lite mat...ska fixa till en laddning köttfärslimpa med potatis, gräddsås och kokta morötter att käka. Riktig husmanskost är nog trost allt det bästa man kan få att äta tycker jag. Sen bär det av till Tibro för att lira en av för många träningsmatcher med Weimer i fotbllen. Varför ska man spela lika många matcher innan serien startar som serien innehåller. Det har jag frågat mig många gånger! Är serien 20 matcher är det lagom med  ca 5 matcher inte 15-20 som vissa verkar tycka! Men det är inte jag som bestämmer och tur äv väl kanske det!

Dagens tack får gå till Magnus Widén som såg till att "Mariestadsmaffian" kom hem i natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0