en waow upplevelse

Elless körde på allvar igång säsongen 2009/2010 igår. Vi hade för första gången gemensamfys där många (nja eller  10 var vi iaf) var med. Vi körde ett bra pass där vi värmde upp med fotboll utan mål, sen gick vi över till att köra olika styrke/balans övningar på spännband som var spännde runt ett par träd och lita allmänfys innnan det var dax för lite explosivitetsträning och lite avslutande fotboll som nedjoggning.

Efter träningen var det möte och ett litet snack om hur läget ser ut u truppen, några nyförvärv är inte klara än men det finns ett par namn som är intressanta och kommer de så kommer vi ha ett starkt lag tror jag.

Men det mest intressanta var nog ledarsidan. Materialare och biträdande lagledare blir som under förra säsongen klubbens underbara allt iallo Magnus Andersson som fixar det mesta åt oss. Lagledare blir som alla mina tidigare år SO Carlsson. Så långt är allt lika och bra!
Tränarfronten är däremot ny och där har vi två nya namn, eller nya och nya. Det ena namnet är Jonas Hellgren som i många år varit framgånsgrik målvakt i klubben och i allsvenska Örebro SK. Tanken är att han skall finnas med som målvaktstränare och bollplank någon gång ibland.
Namn nummer två är Jörgen Widén som även är klubbens nya ordförande och som har tränat flertalet ungdomslag i klubben samt västergötlands distiktslag och varit med i bakgrunden runt a-laget i flertalet säsonger. Båda har ett gediget bandykunnande och ett lugn ledarskap med mycket induvid i fokus inom lagets gränser
Sen arbetas det på ett tredje namn, det är här det blir riktigt intressant, kommer inte nämna något namn innan det är klart men den del av spelartruppen som var på mötet igår sa enhälligt ja till den tränaren tillsammans med de andra. Denne herre är mycket meriterad och har fina meriter som tränare i ungomslag med sm-guld med både klubblag och distiktslag samt bandygymnasium på meritlistan. Han har även tränat allsvenska lag och kan med sin heta och lidelsefulle ledarstil tillsammans med de andra skapa något mkt bra tror jag om denna lösning går i lås.

Hoppas verkligen att det blir som det finns planer på för då kommer säsongen som kommer vara den roligaste jag spelat sen säsongen 2005/2006 då vi tog jsm guld! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0