Ny vecka, nya möjligheter

Då var det måndag igen. Helgen har sprintat förbi i alldeles för högt tempo. Mycket har hunnits med. I fredags så var det krögargolf på golfbanan ocn en massa god  mat och trevligt sällskap! Sen var det hem till mor och far för att sova i mitt gamla pojkrum för sista gången. De flyttat till sin nya lägenhet till helgen.

Lördagens övning var Golfresan Open som lirades tillsammans med bettan och vi hade sjukt kul och gjorde så gott vi kunde men räckte inte till ikonkurrensen med vårat måttligt höga hcp....
På eftermiddagen/kvällen umgicks jag med den bästa.......

Söndagen spenderades åt sovmorgon, promenad och lunch på förmiddagen och match mot Hällekis på eftermiddagen. Det var ingen match som kommer gå till historien som den mest välspelade tillställningen genom historien men vad gör det? Vi kämpade som svin och tog tre pinnar! Vad mer kan man begära än seger med 2-1. Sen att Tottenham spöade Liverpool med samma siffror och att jag tippade det i omklädnigsrummet gör inte saken sämre!

Nya veckan är full med jobb och aktiviteter den med, Den viktigaste är nog mötet med elless ikväll där bandyns framtid säkerligen kommer att klarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0